Fletcher Hotel Doorwerth

Fletcher Hotel Doorwerth

Het 4 sterren Fletcher hotel bied op een landgoed van 10 hectaar de ideale omgeving om tot rust te komen.

Faciliteiten:

  • zwembad
  • vele vergaderzalen
  • Prachtige natuur
  • mooie wandelroutes in de omgeving
  • op 15 minuten rijden van het centrum van Arnhem

naar website van hotel fletcher

Review Hotel Restaurant Fletcher

Locatie
Vanaf de bushalte door de bossen van Doorwerth wordt het hotel langzaam zichtbaar. De magistrale entree probeert zicht te verbergen achter een hoge haag.

Eerste indruk
Ook binnen is de grandeur van de entree aanwezig. Je loopt binnen en rechts is er een gezellige open bar / café met daarachter een restaurant in een ronde serre allemaal met uitzicht op de tuinen van het hotel met aansluitende bossen.

Het personeel is professioneel maar zou vriendelijker kunnen. Waarschijnlijk het resultaat van een net iets te hoge werkdruk. Het publiek doet niet aan als de rijksten. Kinderen rennen van het zwembad naar het restaurant op zoek naar hun ouders.

Kamer
De kamer op de 2e verdieping die ik kreeg had een uitzicht op de parkeerterrein, maar de bossen aan de overkant gaven toch het gevoel van de rust waar ik naar opzoek was.
De inrichting en aankleding was duidelijk uit de jaren 70 maar goed onderhouden op kleine gebruikelijke gebruikssporen na, alleen het systeemplafond doet echt afbreuk aan de uitstraling.
De badkamer had duidelijk een renovatie ondergaan ergens in de afgelopen jaren. Dit was terug te zien in de douche waar de kraan niet onder de douche zat. Waarschijnlijk verraadde dit het bad dat er voorheen had gezeten.

ingang fletcher hotel
ingang fletcher hotel

Restaurant
Voor het diner had ik een combi deal vooraf gebooked waarin een van voorafje, hoofdgerecht en dessert werd aangeboden voor een vaste prijs. Het hele menu was ingericht voor deze deal, de meeste gerechten hadden een gelijkwaardige prijs, voor een enkel gerecht werd enkel een kleine aanvullende bijdrage gevraagd.
Helaas was ook hier was het personeel net iets te afwezig en net niet kortaf. Gelukkig had ik een plekje aan de zijkant van de zaal waarin het rumoer van de zaal mijn tafel gesprek niet overstemde. De kwaliteit van het eten was goed, er viel niet op aan te merken. Voor deze prijs een hele goede deal.

Rust en comfort
De nacht in Doorwerth was heerlijk stil, zelfs met het raam open merkte je weinig van de doorgaande weg die een paar honderd meter verder lag. De bedden waren heerlijk groot en ik kon mijn volle lengte kwijt, een unicum voor mijn bijna 2 meter.

entree fletcher hotel
entree fletcher hotel

Ontbijt
Voor ‘s ochtends had ik ontbijt op bed laten bezorgen, tegen een kleine vergoeding van 5 euro. De avond daarvoor kon ik op een korte lijst aanstrepen waaruit ik dit wilde laten bestaan. Ik was ruim met beleg bediend en er ontbrak er aan niets.

Conclusie
Samen met vele anderen moest ik de aftocht blazen voor de klok van 11 uur. Al met al was ik tevreden met de prijs kwaliteit van dit verblijf. De ideale uitvalsbasis voor een paar dagen in de natuur. Je moet echter niet bang zijn voor (klein)kinderen die rond lopen.